22 juni 2018

Amsterdam Live On Stage

Buy Amterdam tickets online

Amsterdam Live on Stage is een Nederlands dagfestival dat plaatsvindt in Sportpark Riekenhaven in Amsterdam. Dit festival wordt gehouden op 25 juli en trek jaarlijks grote namen.

Dit festival opende voor het eerst haar festivaldeuren in 2013. Toen kwamen o.a. Goldfish en Bakermat. Het was gelijk een succes, het jaar daaropvolgend een uitgebreider programma en meerdere muziekstijlen zorgden voor eveneens een succesvol festival.

Culinair

Ook is Amsterdam Live on Stage de plek voor iedereen die wel van een lekker hapje houdt. Bij verschillende foodtrucks op het festival terrein kunt u terecht voor een goede maal. Van authentieke, culinaire hoogstandjes tot het beste festivalfood. Van biologisch, organisch en ekologisch tot een zak patat. Voor elke festivalganger is er een goede hap te vinden.

Praktische informatie

Voor dit festival zijn tickets verplicht. Er zijn early-bird tickets voor de vroege vogels die al snel hun kaarten in the pocket willen hebben en standaard kaarten die u beide online kunt bestellen.

Het festival is goed bereikbaar met openbaar vervoer en het wordt ook aangeraden om hier gebruik van te maken. Wanneer u met de auto dit festival bezoekt kunt u parkeren in de nabijgelegen parkeergelegenheden in de buurt. Houdt hierbij wel rekening met de parkeerkosten. Om Amsterdam Live on Stage mee te mogen maken dient met 18 jaar of ouder te zijn, dit in verband met alcoholreglementen.

Dus voor een ’s zomers dagje uit met de beste muziek, lekkerste eten en de perfecte locatie in hartje Amsterdam gaat u naar Amsterdam Live on Stage.

Adres Amsterdam Live On Stage

Overschiestraat 190
1062 XK Amsterdam
Buy Amterdam tickets online

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
X