24 juni 2018

Bijkomen in CenterParcs Zandvoort

Buy Amterdam tickets online
Vakantiepark Park Zandvoort

Aqua Mundo ZandvoortIn Center Parcs Park Zandvoort ruik je vanuit je vakantiehuis de zilte geur van de Noordzee al. Het vakantiepark ligt pal tegenover de boulevard en het strand van Zandvoort, waar je even lekker kunt uitwaaien. Ook als het buiten minder mooi weer is, kun je altijd nog een duik nemen in het overdekte zwembad Aqua Mundo of gaan zonnen bij de Beach Factory. Daarnaast is het park met haar ligging vlakbij steden als Amsterdam en Haarl
em een ideale plek om even bij te komen zonder het bruisen van de grote stad te hoeven missen.

Fietsen door de duinen

Om het gebied rondom het park te verkennen, kun je het beste bij de receptie van Center Parcs een fiets huren. Met een Gazelle fiets kun je vanaf je zadel de duinen verkennen of naar het dichtbij gelegen badplaatsje Bloemendaal rijden. Daarnaast zijn er ook verschillende fietsroutes door natuurgebieden in de buurt.

Jump XL

Zowel op Park Zandvoort als daarbuiten ligt het avontuur voor het oprapen. Zo kun je gaan springen bij trampolinepark Jump XL. Het park vormt één groot veld van trampolines, waar je vrij doorheen kunt duikelen of lessen kunt nemen om de meest gewaagde sprongen te oefenen. Op het park zelf mag je gaan schieten tijdens de Cool Factor: Laser Battle. Het doel is om met je lasergeweer zo snel mogelijk jouw tegenstanders uit het andere team uit te schakelen.

Shoppen in de hoofdstad

Winkelliefhebbers kunnen zich tegoed doen aan een dagtripje naar Amsterdam. De Nederlandse wereldstad ligt drie kwartier rijden vanaf Center Parcs Park Zandvoort. In de hoofdstad kunnen de echte shopaholics helemaal los gaan aan de Kalverstraat, de P.C. Hooftstraat of in één van de vele winkeltjes langs de grachten. Voor wie deze wereldstad allemaal iets te druk is, is Haarlem de ideale plek om een kijkje te nemen. Je bent vanaf CenterParcs Park Zandvoort binnen  twintig minuten in de stad. In het gemoedelijke stadscentrum zijn naast de de vele soorten winkels ook genoeg historische panden te bezichtigen, waaronder de St. Bavokerk op de Grote Markt.

Bijkomenpark_Zandvoort1

Center Parcs Park Zandvoort is de plek om even weg te zijn van de stad zonder die echt te hoeven missen. Het park biedt voor jong en oud plezier en vermaak, waardoor jij je nooit hoeft te vervelen. Het is de ideale plek om aan het strand even lekker te kunnen bijkomen.

Buy Amterdam tickets online

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
X