19 juni 2018

Bimhuis Amsterdam

Buy Amterdam tickets online
Bimhuis

Bent u een grote liefhebber van jazz en geïmproviseerd muziek? Dan bent u bij het Bimhuis in Amsterdam aan het juiste adres! Hier worden jaarlijks ruim 300 concerten gegeven waar u kunt genieten van een Nederlands en tevens internationaal aanbod van jazz en geïmproviseerd muziek.

Het Bimhuis in Amsterdam

In 1974 opende het Bimhuis voor het eerst zijn deuren. In 2005 opende het Bimhuis echter voor de tweede keer zijn deuren, maar dan met een heel nieuw gebouw. Voor de oude fans van het Bimhuis is er weinig veranderd, zo zijn de zaalindeling en de doorloop vrijwel hetzelfde gebleven. De ruimte en het technische vlak zijn echter flink onder handen genomen. Uiteraard allemaal met het voordeel dat er nu jaarlijks honderden sterren en amateurs kunnen optreden in het Bimhuis in Amsterdam.

Het programma

Bent u ook geïnteresseerd in een bezoekje aan het Bimhuis in Amsterdam? Dan is het mogelijk op de pagina van het Bimhuis te bekijken welke artiesten en amateurs er komen optreden. Klik op de link om te zien waar het programma staat uitgeschreven. Daarbij kunt u zien welke artiesten er komen, wanneer en ook hoeveel het ticket kost.

Het aanschaffen van een ticket

Heeft u een leuk optreden gevonden in het Bimhuis dat u graag bij zou willen wonen? Op de website van het Bimhuis is het mogelijk om tickets aan te schaffen. Het online aanschaffen van tickets is erg eenvoudig en kan veilig worden voldaan door middel van iDeal. Besteld u de tickets liever op een andere manier, dan is het ook mogelijk om dit telefonisch te doen. Beschikt u over een CJP of stadspas? Dan krijgt u leuke korting op de ticket van het Bimhuis.

Een leuk en origineel cadeau

Heeft u een vriend of kennis dat graag naar jazz en geïmproviseerd muziek luistert, en bent u op zoek naar een leuk cadeau? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van een Bimhuis concertbon. Deze zijn te koop vanaf 10, 15 of 25 euro bij de kassa. Is niet uw vriend of kennis een grote liefhebber van deze muziek, maar u zelf? Misschien dat de Bimhuis Card dan wel iets voor u is! Door middel van deze kaart kunt u gratis toegang krijgen tot alle concerten die door het Bimhuis worden georganiseerd. Ook deze kaart kunt u aanschaffen bij de kassa van het Bimhuis in Amsterdam voor €305,-. Indien u over een CJP, stadspas of cultuurkaart beschikt kunt u ook op de Bimhuis Card leuke kortingen ontvangen!

Wilt u nog meer informatie over het Bimhuis, de muzikanten die hier optreden of andere informatie? Neem dan eens een kijkje op de website van het Bimhuis te Amsterdam of breng gewoon eens een bezoek aan het Bimhuis.

Buy Amterdam tickets online

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
X