22 juni 2018

Met Canal Motorboats zelf de grachten verkennen

Buy Amterdam tickets online
Canal Motorboats

Canal Motorboats heeft een jaren lange traditie op het gebied van bootverhuur. Canal motorboats is als familiezaak het oudste bootverhuurbedrijf van Amsterdam en heeft dan ook jaren ervaring met het verhuren van boten.

Vanuit de locatie, gelegen op loopafstand van het Centraal Station, vaart u binnen enkele minuten de Amsterdamse grachten op. De fluisterboten zijn met de afmetingen van 5,50 m lang en 1,80 m breed groot genoeg voor 7 personen.

Zelf varen door de Amsterdamse grachten

U heeft geen vaarbewijs nodig om bij Canal Motorboats een bootje te huren. Na een duidelijke en deskundige uitleg bent u er klaar voor Amsterdam te water te ontdekken. De bootjes zijn eenvoudig in gebruik en het is dan ook voor iedereen mogelijk de boot te bevaren.

Er wordt verwacht dat u zich als een goede kapitein gedraagt en dat u zich aan de duidelijke regels die worden aangegeven in de uitleg houdt. U krijgt een waterkaart mee zodat u gemakkelijk uw eigen vaarroute kunt bepalen, vervolgens kan uw vaartocht beginnen.

Het is heerlijk om in de Amsterdamse grachten te varen er is zoveel te zien en te beleven. Trek door de bekende grachten van Amsterdam met Familie of vrienden en geniet van de vrijheid. Varen is vooral ontspanning, lekker om je heen kijken en genieten van de sfeer om je heen. Volgens vele is Amsterdam het mooist vanaf het water. Tijdens het rondvaren kunt u hier zelf uw conclusie over trekken.

Het is mogelijk een tussenstop te houden, er zijn verscheidene terrasjes langs de grachten met een steiger, waar u uw boot aan kunt meren en kunt genieten van een drankje of een lunch. Beter is het om je drankje aan boord mee te nemen zodat u optimaal van uw bootje kunt genieten. Canalmotorboat Uw veiligheid is gewaarborgd dankzij een ingebouwd veiligheidssysteem kunnen de boten niet zinken, ook zijn er veiligheidsvesten aanwezig.

Openingstijden Canal Motorboats

Maandag 10:00 – 22:00 uur
Dinsdag 10:00 – 22:00 uur
Woensdag 10:00 – 22:00 uur
Donderdag 10:00 – 22:00 uur
Vrijdag 10:00 – 22:00 uur
Zaterdag 10:00 – 22:00 uur
Zondag 10:00 – 22:00 uur

Prijzen Canal Motorboats

Eerste uur € 50,-
Tweede uur € 40,-
Derde uur € 30,-
Vierde uur € 20,-
Voor ieder volgend uur betaalt u € 20,-.

Adres Canal motorboats

Zandhoek 10 A 1013 KT Amsterdam

Buy Amterdam tickets online

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
X