23 juni 2018

Fifteen Amsterdam, samen werken aan de toekomst

Buy Amterdam tickets online
Fifteen_Restaurant

Al voor de opening van Fifteen Amsterdam, was het restaurant bekend bij een breed publiek. Een tv-programma werd gewijd aan de opening van dit inmiddels succesvolle restaurant. In een voormalig pakhuis in het Oostelijk havengebied vind je het beroemde restaurant van tv chef kok Jamie Oliver.

Jaarlijks worden hier tientallen “probleemjongeren” opgeleid tot kok, waarmee hun toekomstperspectieven aanzienlijk verbeteren. Zes dagen in de week ben je in het sfeervolle restaurant welkom voor een smaakvolle lunch of diner. Fifteen

Hartverwarmende doelstelling

Jamie Oliver staat bekend om het creëren van overheerlijke gerechten, waarbij hij gebruik maakt van enkel pure en lokaal geproduceerde producten. In het restaurant aan het Amsterdamse IJ kun je dan ook genieten van heerlijke biologische streekproducten die duurzaam zijn geproduceerd.

De jongeren die in het restaurant werken hebben allemaal een turbulent verleden achter de rug. Door ze een nieuwe kans te geven, hoopt Fifteen ze te helpen om hun leven weer op de rit te krijgen. Bij de opleiding doen de jongeren op een unieke manier productkennis op. Zo bezoeken ze onder andere een boerderij, een bierbrouwerij en een zalmrokerij.

Inmiddels zijn al veel jongeren op weg naar een succesvolle carrière in de horeca, met dank aan de begeleiders van dit initiatief.

Deze bijzondere locatie is ook te huren voor evenementen. Voor onder andere belangrijke bedrijfspresentaties, feesten of borrels is Fifteen in te zetten als evenementenlocatie. Bovendien is Fifteen ook een officiële trouwlocatie van de gemeente Amsterdam.

Bereikbaarheid

Fifteen is op tien minuten loopafstand van Amsterdam Centraal Station gevestigd.

Voor gasten die met de auto komen is er ’s avonds een betaalde parkeermogelijkheid onder het restaurant. Voor de GPS is het bezoekadres dan Vriesseveem. Dag gasten parkeren de auto het beste in de Piet Hein garage, waarvandaan je in drie minuten bij Fifteen kan zijn.

Openingstijden Restaurant Fifteen

Diner

Maandag 17:30 – 00:00 uur
Dinsdag 17:30 – 00:00 uur
Woensdag 17:30 – 00:00 uur
Donderdag 17:30 – 00:00 uur
Vrijdag 17:30 – 00:00 uur
Zaterdag 17:30 – 00:00 uur
Zondag 17:30 – 00:00 uur

Lunch

is mogelijk vanaf 15 personen, van te voren reserveren.

Buy Amterdam tickets online

1 Comment

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
X