26 mei 2018

Grachtenfestival Amstedam

Buy Amterdam tickets online
Viool tijdens het grachtenfestival

Het beroemde grachtenfestival in Amsterdam! Dit festival vindt plaats op 12-21 Augustus. Waar wel rekening gehouden mee moet worden is het feit dat het niet echt een festival is voor iedereen. Vaak is het zo dat festivals eigenlijk wel geschikt zijn voor iedereen, allerlei soorten type mensen en mensen die houden van verschillende muziek stijlen. Vaak is het ook zo dat er hip hop muziek gedraaid wordt, omdat daar eenmaal de grootste behoefte naar is. Maar dit grachtenfestival is vooral bedoeld voor klassieke muziek.

Er is veel (jong) toptalent dat jou kennis met klassiek laat maken. hou je van klassieke muziek of wil je het eens leren kennen kom dan naar het grachtenfestival.

De muziek wordt op een laagdrempelige manier gepresenteerd, dus je kan makkelijk binnenstappen.
Het Grachtenfestival Amsterdam, wordt dit jaar al voor de 18e keer gehouden.
Voorgaande jaren zijn er meer dan 60.000 bezoekers uit binnen- en buitenland op afgekomen.

Grachtenfestival

Het programma

Net als voorgaande jaren komen veel getalenteerde artiesten van over heel de wereld. Ook komen er jong getalenteerde die hier de kans krijgen zichzelf op de kaart te zetten. Zie hier de agenda van het Grachtenfestival.

Er zijn circa 200 concerten op verschillende locaties, bekijk de agenda om te zien wat waar te bewonderen is. Voor sommige concerten zijn kaarten nodig ook dit kun je terug vinden in de agenda, hier zijn tevens de kaarten te bestellen.

Wij wensen je heel veel plezier als je er naar toe gaat, je zult zeker een unieke kijk krijgen op klassieke muziek en met een goed gevoel naar huis gaan!

Buy Amterdam tickets online

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
X