22 juni 2018

Loveland Festival

Buy Amterdam tickets online
Loveland

Op 13 Augustus is het weer zover! het Loveland festival zal heel wat mensen een onvergetelijke dag gaan bezorgen.  Sinds 1995 is Loveland hét festival in Amsterdam in de zomer waar je geweest moet zijn! Sinds het begin is het zo dat het festival van zeer hoge kwaliteit is, met de goede muziek er is. De bezoekers houden altijd een goede ervaring over na het festival, zo blijkt uit de reviews van mensen. Elk jaar komen er weer grote artiesten en belooft het festival steeds beter en groter te worden. De artiesten die komen zijn goede en redelijk bekende dj’s. De line-up voor dit jaar kun je hier vinden.

Tickets Loveland Festival

Helaas is het zo dat nu in april al bijna al de tickets zijn uitverkocht. Maar uiteraard is het zo dat je via marktplaats vaak nog wel tickets kan verkrijgen. Ook is het zo dat in de afgelopen jaren via vakantieveilingen mensen voor een prikkie tickets konden bemachtigen, dus als je goed oplet, kan jij misschien ook wel voor een prikkie wat gave tickets voor Loveland festival krijgen!

Nog wat tips
Omdat het festival zo bekend en groot is, kan het er hartstikke druk zijn. Daarom is het verstandig om er echt op tijd te zijn. Probeer er 1 a 2 uur van te voren aanwezig te zijn. Je moet misschien ook nog parkeren e.d.
Tot slot is het zo dat het belangrijk om te weten dat als je naar het loveland festival wilt gaan, het handig is om snel de beslissing te maken, zodat je een  grote kans hebt om tickets te scooren!

Tickets Loveland

1st release € 39.50
2nd release € 42.50
3rd release € 45,-

Adres Loveland Festival

President Allendelaan 3
1064 GW Amsterdam

Buy Amterdam tickets online

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
X