22 juni 2018

Opera per Tutti in de Boekmanzaal van de Stopera 26 november 2016 om 19.30

Buy Amterdam tickets online

Opera is voor velen (nog) een onbekend terrein, veelal zorgt de prijs van een toegangskaart, de duur van een opera, de onbekendheid met het verhaal en de keuze voor (maar) één opera per concertbezoek een drempel. Ook is opera voor publiek niet altijd ‘aantrekkelijk’ vanwege de aloude stempel dat alleen de elite en hoogopgeleiden met voldoende financiële middelen opera’s bezoeken.

opt_2016-17-kopie

Opera per Tutti!

In het kader van het toegankelijker maken van cultuur is Mylou Mazali, van mening dat haar concept “Opera per Tutti!” (Opera voor iedereen) kan zorgen voor die benodigde en gewenste toegankelijkheid en laagdrempeligheid richting opera. In dit kader is zij reeds enige jaren actief en nu dient zich een nieuwe gelegenheid voor om die toegankelijkheid tot opera te bewerkstelligen door middel van een reeks concerten in de Boekmanzaal van de Stopera in Amsterdam.

Zo brengt de Opera per Tutti! een wisselend programma met een steeds variërende cast. Zappend door het operarepertoire, biedt zij maandelijks een ander programma of voorstelling. Professionele zangers en bijzonder (inter)nationaal jong talent werken intensief samen om het publiek te laten genieten. Professionele solisten brengen muziek van hoge kwaliteit ten gehore en nemen de bezoeker mee langs een doorsnede van aria’s en ensemblestukken uit verschillende opera’s. Niet alleen hoogtepunten maar ook onbekende pareltjes staan op het programma. Zo biedt Opera per Tutti! een podium om appetizers voor de operabeginners en lekkere tussendoortjes voor de operakenner aan.

opt_2016-17

Locatie: Boekmanzaal van de Stopera in Amsterdam, Amstel 1, 1011PN Amsterdam

Verdere info: www.operapertutti.nl

Reserveer middels een mail aan [email protected]

Buy Amterdam tickets online

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
X