22 juni 2018

Parkeren bij Schiphol

Buy Amterdam tickets online

Als je vroeg in de morgen of ’s nachts met het vliegtuig op vakantie gaat is het natuurlijk niet zo makkelijk om het vliegveld te bereiken met het openbaar vervoer, waardoor soms de enige mogelijkheden eigenlijk alleen nog maar een taxi bellen of zelf rijden zijn. Als je geluk hebt kan een van je vrienden of familieleden je brengen. In het geval dat je zelf naar het vliegveld rijdt zijn er een aantal opties waar je uit kan kiezen als je de auto vlakbij Schiphol wilt laten staan.

Parkeren bij Schiphol Airport

Indien je bij Schiphol een parkeerplaats zoekt voordat je op vakantie gaat met het vliegtuig is het handig om dit enige tijd van te voren al te regelen. Er zijn namelijk veel parkeeraanbieders, maar er zijn ook veel mensen die op vakantie gaan, vooral in de vakantieperioden. Ook is het zo dat bepaalde parkeeraanbieders mogelijk een korting geven als je vroeg de parkeerplek aanvraagt.
Het is natuurlijk niet zo makkelijk om een goede parkeeraanbieder te vinden met redelijke prijzen, bovendien wil je vanzelfsprekend dat je auto veilig staat. Daarom zijn er online vergelijkers voor het parkeren bij Schiphol waar je gerust de verschillende parkeeraanbieders kan bekijken om je eigen keuze te maken.

Shuttle Parking of Valet Parking

Mocht je voor luxe willen gaan, dan is het mogelijk om met de auto naar de juiste terminal te rijden, de bagage uit de kofferbak te halen en vervolgens de auto aan een werknemer van de parkeerplek-aanbieder te geven die deze naar de juiste parkeerplaats rijdt en vervolgens voor de auto zorgt tot je terug bent van vakantie, dit wordt Valet Parking genoemd. Met Shuttle Parking rij je zelf naar de juiste parkeerplek waar je de auto kan parkeren waarna je met de Shuttlebus naar de juiste terminal wordt gebracht, dit duurt wat langer dan Valet Parking, maar het bespaart je waarschijnlijk wel wat geld. Hopelijk heeft dit artikel je wat meer geleerd over het parkeren bij Schiphol en andere vliegvelden en kan je zonder zorgen genieten van je vakantie.

Buy Amterdam tickets online

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
X