23 juni 2018

Primark voor de koopjes jagers

Buy Amterdam tickets online
Primark

Een walhalla voor de hippe koopjes jagers

Een van oorsprong Ierse winkel dat in de loop der jaren is uitgegroeid tot een winkelketen. In 1969, werd de eerste Primark geopend in Dublin. Destijds werd de winkel de ‘Penneys’ genoemd. Inmiddels zijn er 250 winkels in acht landen in Europa; Spanje, Portugal, Duitsland, Engeland, Nederland, Oostenrijk, Frankrijk en natuurlijk Ierland.Bij de Primark kun je shoppen voor verschillende huishoudartikelen, accessoires, beautyproducten en snoep. Hun doelgroep is gericht op baby´s, kinderen, mannen en vrouwen.

Al voor 20 euro heb je een complete outfit waar iedereen jaloers op is

Toch doet Primark veel voor de samenleving, van slachtoffer hulp aan de Rana Plaza ramp tot aan een detox programma in samenwerking met Greenpeace.

In Manchester, zit de grootste Primark met een oppervlakte van 14.400 m2 verspreid over drie verdiepingen.

Primark heft de intentie om 25 Nederlandse winkels te openen. De nieuwste Primark wordt geopent in Amsterdam nummer 5 op het rijtje van de Nederlandse vestigingen.De winkel van circa 13.500 m2, wordt verdeeld over zes verdiepingen.

Deze winkel komt naar geruchten in het huidige pand van de C&A aan het Damrak. En het pand zal worden gedeeld met de winkelketen Zara. Er zijn al werkzaamheden om het pand te vernieuwen en de stijl van de Primark uitdragen.

Tussen het Damrak en Nieuwendijk zat een kleine doorgang met verschillende winkels en dat gaat nu veranderen in een lange passage. Dit betekent dat er aan de kant van de Nieuwendijk als van het Damrak een ingang gaat komen.

Het idee is dat de oplevering eind 2015 zal plaatsvinden. Een ding weten wij al onze kledingkast zal propvol worden.

Buy Amterdam tickets online

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
X