24 juni 2018

Sensation een spectaculair dansfestijn

Buy Amterdam tickets online
Sensation White

’s Werelds meest toonaangevend dansfestijn is natuurlijk Sensation! De 15e editie heeft op 4 Juli plaats gevonden.

Het Sensationfeest wordt zoals ieder jaar weer gevierd in de ArenA in Amsterdam.

Sensation in het buitenland

Vanaf 2005 ging Sensation op wereldtournee en was ook te beleven in Duitsland en België. In dat zelfde jaar start de organisatie ID&T met Sensation International een tournee over de hele wereld zoals te zien was in Amsterdam in 2005. De eerste editie van International was in Antwerpen in het Sportpaleis.

Ondertussen zijn er al 60 Sensations-shows gehouden in Europa, Australië, Zuid-Amerika en Azië

Jubileumjaar

2015 was een jubileumjaar, want Sensation werdt voor de 15e maal gehouden. In 2000 was de eerst keer van dit Nederlandse festijn. Eerder waren er twee feesten Sensation white en in 2002 kwam Sensation black. Sensation black veranderde van naam in 2007, in Black. In Sensation Black werd meer aandacht besteed aan de hardere en donkerdere muziekstijlen. Tegenwoordig heet Sensation white weer gewoon Sensation zoals in de eerdere editie.

Indoorspeeltuin voor volwassenen

Sensation is een indoorspektakel en een grote speeltuin voor volwassenen. Er is van alles te beleven. Zinneprikkelende show’s en een nacht vol onbevangen plezier en verleiding. De dress-code is nog steeds na 15 jaar witte kleding. Sensation is gericht op trance en housemuziek. De wereldberoemde DJ’s komen hier hun muziek draaien. Armin van Buuren, Tiësto en Ferry Corsten zijn klinkende namen die regelmatig op het dancefestijn te zien en te beleven zijn. In het midden van de ArenA bevind zich het podium. De licht en lasershow’s zijn geweldig om te zien. De witte kleding die mensen dragen voegen natuurlijk een extra dimensie aan dit feest toe.

Sensation White-ticket’s 

Er zijn verschillende soorten ticket’s te koop voor Sensation White.

  • De normale ticket’s- geven toegang tot de belangrijkste gebieden zoals de dansvloer en hoofdtribune.
  • De Sensation Deluxe ticket’s- bieden iets meer. Een aparte ingang met wel een beperkt aantal kluisjes, toegang tot meer extra entertainment en bar’s en gratis twee drankjes.
  • De VIP-ticket’s- geven nog meer luxe, zoals ontvangst met champagne, gratis garderobe en de hele avond gratis drankjes en hapjes. Ook is er een privé-lounge met eigen terras en een geweldig uitzicht op het hoofdpodium.
  • De VIP-ticket’s met VIP-tafel- Je hebt dan een tafel voor 10 personen. Deze ruimtes zijn ingebouwd in de tribune’s en geven een prachtig uitzicht op alle show’s. Voor elke tafel is een persoonlijke serveerster geregeld die je de hele avond voorziet van hapjes, drankjes en champagne.

Adres Sensation White

ArenA Boulevard 1
1101 Amsterdam

[vc_button title=”Google Maps + Routebeschrijving” target=”_blank” color=”default” size=”default2″ href=”https://www.google.nl/maps/place/Amsterdam+ArenA/@52.314145,4.940639,17z/data=!3m1!4b1!4m2!3m1!1s0x47c60b964b718393:0x7419d4c50fc7fcc3″ rel=”nofollow”]
Buy Amterdam tickets online

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
X