26 mei 2018

Theatre Casa Rosso

Buy Amterdam tickets online
Casa Rosso

Miljoenen toeristen bezoeken jaarlijks onze bruisende hoofdstad. De meeste toeristen brengen dan ook een bezoekje aan het beroemde “Red Light District”, waar de straten rood kleuren van de rood verlichte bordelen. Middenin dit seksepicentrum vind je het chique Casa Rosso. Hier kunnen bezoekers een avondje uit om te gokken en om te genieten van al het (voornamelijk) vrouwelijk schoon die daar erotisch getinte dansshows weggeven.

De geschiedenis van Casa Rosso

In 1969 richt de Amsterdammer Zwarte Joop, wiens echte naam Maurits de Vries is, de seksclub Casa Rosso op. Lange tijd was het theater enkel een seksclub, waar als eerste en enige live seksuele activiteiten op het podium werden uitgevoerd. De club is opgebouwd als een chic oud theater, waardoor de uitstraling veel eleganter en smaakvoller is dan andere seksbars. De grote roze olifant die prijkt op de voorgevel is niet te missen. Casa Rosso is bedoeld voor een avondje uit met erotisch entertainment.

Casa Rosso shows

In Casa Rosso worden meerdere erotisch getinte acts gehouden, zoals striptease acts die door zowel mannen als vrouwen worden uitgevoerd. Daarnaast zijn er in het theater milde S&M shows te zien en erotische shows met ongewone rekwistieten zoals bananen en pennen. De grootste show is nog steeds de live seks show, waar een goed gechoreografeerde seks act op het podium wordt opgevoerd. De shows zijn veelal behoorlijk acrobatisch en spectaculair.

Casa Rosso is een zeer populaire attractie voor vrijgezellenavonden. De bruid of bruidegom mag gratis naar binnen en wordt zelfs gevraagd om op het podium te komen. De enige voorwaarde is dat de vrijgezel verkleed is.

In Casa Rosso is de ruimte voorzien van air conditioning omdat de sfeer nogal broeierig kan worden. Er is een bar aanwezig, maar er loopt voldoende personeel rond om je op je wenken te bedienen.

De Hospital Bar is een aparte ruimte van Casa Rosso, waar danseressen je vermaken met een persoonlijke lap dance of table dance.

Casa Rosso Reserveren bij Casa Rosso is alleen mogelijk voor groepen vanaf 10 personen.

Wees niet bang dat je niet naar binnen kunt. In het pand zijn er 180 zitplaatsen, een bar waar je kunt staan en er is een balkon waar je terecht kunt.

Om naar binnen te mogen moet je 18 jaar of ouder zijn.

Openingstijden Casa Rosso

Maandag 07:00 – 02:00 uur
Dinsdag 07:00 – 02:00 uur
Woensdag 07:00 – 02:00 uur
Donderdag 07:00 – 02:00 uur
Vrijdag 07:00 – 03:00 uur
Zaterdag 07:00 – 03:00 uur
Zondag 07:00 – 02:00 uur

Entree Casa Rosso

Entree aan de deur € 40,-
Entree aan de deur + 2 drankjes € 50,-
Entree online reservering € 37,-
Entree online reservering + 2 drankjes € 47,-
Entree en drankje Hospital Bar € 25,-

Toegankelijkheid Casa Rosso

Minder valide kunnen Casa Rosso bezoeken. Om er zeker van te zijn dat er plaats is, kun je contact opnemen met Casa Rosso. Doe dit wel zeker twee dagen voor je geplande bezoek.

Adres Casa Rosso

Oudezijds Achterburgwal 106-108 1012 DS Amsterdam

Buy Amterdam tickets online

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
X