22 juni 2018

TonTon Club, spelletjes spelen in Amsterdam

Buy Amterdam tickets online
ToTonClub

De TonTon club is een waar spellenparadijs. Tussen de flipperkasten, arcadespelletjes en computergames voelt iedereen zich weer even kind. Spelen in speelhal van de TonTon Club achter de oude kerk is een te gekke belevenis.

Flipperkasten tussen de bordelen

De TonTon Club is een gezellige verzamelplek waar je te midden van kleurrijke speelautomaten ook gewoon een hapje en een drankje kunt nuttigen, terwijl je de highscore van je voorgangers probeert te verbeteren. De ietwat ongewone locatie, namelijk tussen de roodverlichte ramen van de wallen, doet niet af aan het succes van deze speelhal. In de TonTon Club vind je bekende en minder bekende spellen terug. Van het populaire Mortal Combat en de nostalgische game Donkey Kong, tot air-hockey tafels en een automaat waarmee je zelf chocoladefiguren kunt uitprinten. Vanaf deze plek willen jonge gameontwikkelaars en kunstenaars hun nieuwste ontwerpen en spellen aan het nieuwsgierige publiek tonen.

De TonTon Club biedt een fijne omgeving om even te ontspannen en samen te zijn met vrienden. Je vind hier werkplekken om zelf je inspiratie de vrije loopt te laten, maar je kunt ook gewoon een ouderwets bordspel uit de kast pakken, voor een gezellig potje Risk of Monopoly. Daarnaast kun je er ook terecht voor een lekker hapje, want iedere avond mag een andere Amsterdamse chef hier zijn culinaire kunsten vertonen. Daarnaast verkopen ze hier onder andere smakelijke donuts, hotdogs, koffie en bier.

De TonTonClub biedt ook ruimte aan georganiseerde borrels of andere evenementen. Het is tevens ook mogelijk om je verjaardag in de TonTon Club te vieren.

Openingstijden TonTon Club

Maandag 16:00 – 24:00 uur
Dinsdag 16:00 – 24:00 uur
Woensdag 12:00 – 24:00 uur
Donderdag 12:00 – 24:00 uur
Vrijdag 12:00 – 24:00 uur
Zaterdag 12:00 – 24:00 uur
Zondag 12:00 – 24:00 uur

De keuken is vanaf 17:00 open.

Adres TonTon Club

Sint annendwarsstraat 6 1012 HC Amsterdam Vanaf het Centraal Station is het even ruim 10 minuten lopen naar de locatie.Parkeren kan in één van de parkeergarages in het centrum. In P1 Parking aan de Prins Hendrikkade kun je voor 5 euro per uur je auto bewaakt stallen, met een maximaal dagtarief van 55 euro.

Buy Amterdam tickets online

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
X