26 mei 2018

Vind jouw kinderopvang in Amsterdam

Buy Amterdam tickets online

Ben je op zoek naar een kinderopvang in Amsterdam? Het kiezen van kinderopvang is best ingewikkeld. Er is veel keuze en het is lastig om in beeld te krijgen welke soorten opvang er allemaal beschikbaar is in Amsterdam. Onder kinderopvang vallen kinderdagverblijf, gastouders, BSO’s en sinds 1 januari ook peuterspeelzalen. Kinderopvang.org is de site voor het vinden en aanbevelen van jouw kinderopvang. Op de website vind je een overzicht van alle kinderopvangcentra in Nederland, dus ook in Amsterdam. Vervolgens kun je gemakkelijk de verschillende soorten opvang met elkaar vergelijken.

Het vinden van kinderopvang

In zo’n grote stad als Amsterdam, is het een uitdaging om  een geschikte kinderopvang te vinden. Als je op google zoekt op kinderopvang Amsterdam, zijn er zo ontzettend veel keuzes en mogelijkheden! Daarom wil  kinderopvang.org jullie helpen in de zoektocht naar een geschikte opvang. Op de homepagina voer je je postcode of plaatsnaam in en vervolgens verschijnt er een lijst met diverse soorten opvang zoals kinderdagverblijven, gastouderbureaus en BSO’s. De kinderopvangcentra zijn gesorteerd op afstand, dus de kinderopvang dat het dichtst bij jullie huis ligt wordt als eerste getoond. Vervolgens is er op de pagina van de kinderopvangorganisatie informatie te vinden over bijvoorbeeld de website, openingstijden, het uurtarief en de speerpunten. Ook hebben veel kinderopvangcentra foto’s toegevoegd om zo een impressie te geven van de plek waar zij kinderen opvangen. Via deze manier kan men binnen enkele minuten al een goed overzicht krijgen van de opvang die bekeken wordt. In alleen Amsterdam kun je al kiezen uit 487 kinderopvangcentra. Genoeg keuze dus! Je kunt kiezen voor een gastouder in de buurt van je huis, of juist een kinderdagverblijf in de buurt van het werk. Voor alle kinderen is er wel een geschikte opvang te vinden.

Het aanbevelen van kinderopvang

Het vinden van kinderopvang wordt nog makkelijker gemaakt doordat men op de website kinderopvang.org ook een beoordeling achter kan laten over de kinderopvang. Zo kun je de ervaringen van andere ouders meenemen in het maken van een keuze. Je kunt natuurlijk ook zelf een beoordeling achterlaten over de kinderopvang waar je je kind hebt ondergebracht. Daarmee worden andere ouders geholpen met maken van een keuze.

Buy Amterdam tickets online

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
X