24 mei 2018

Beleef Amsterdam met Yellow Bike

Buy Amterdam tickets online
Yellow Bike

Yellow Bike is sinds 1990 een begrip op het gebied van rondleidingen in Amsterdam. Kwaliteit, klantgerichtheid én plezier, staan hoog in het vaandel bij de ruim zestig enthousiaste medewerkers.

De speciaal ontworpen Yellow Bikes zijn degelijke Hollandse fietsen, die garant staan voor comfort en veiligheid. Heeft u zin in een goed georganiseerd, maar vooral ontzettend leuk dagje uit met vrienden, familie of collega’s? Reserveer dan nu een van onze tours, dé manier om de mooiste stad van Nederland te beleven!

Grote tour Amsterdam

Mooi Amsterdam in 3 uur zien! Dit is al vijfentwintig jaar de meest populaire fietstour door hartje Amsterdam. Het Koninklijk paleis op de Dam, de Jordaan, de mooie Westertoren en de roemruchte Wallen. Tijdens de Yellow Bike Amsterdam Tour ziet u het allemaal. Onder begeleiding van een enthousiaste gids fietst u langs de mooiste en bekendste plekjes van Amsterdam.

Zie ook de juweeltjes, die doorgaans voor het grote publiek verborgen blijven

Onze gidsen kennen de stad als geen ander, en staan te popelen om hun kennis met u te delen. Halverwege de tour zal er gepauzeerd worden in het Vondelpark.

Details: Prijs €27,50 per persoon Vertrek voor groepen 8 deelnemers, in overleg met kantoor

Kleine tour Amsterdam

Amsterdam in twee uur , heeft u niet zo veel tijd maar wilt u toch Amsterdam beter leren kennen? Reserveer dan een plek op de Kleine tour Amsterdam. U volgt op deze gezellige en prachtige tocht een route waarin alle belangrijke bezienswaardigheden zijn opgenomen. Onze gidsen zullen u kennis laten maken met de beroemde grachtengordel, de Jordaan, het Vondelpark en nog veel meer. Een echte aanrader voor mensen die in een beperkte tijd veel willen zien en horen.

Details: Prijs €22,50 per persoon Vertrek voor groepen Vertrek voor groepen >8 deelnemers, in overleg met kantoor

Waterland tour

Waterland in vier uur. Bent u al goed bekend met Amsterdam? Neem dan deel aan de Waterland tour. Binnen vijf minuten bent u de stad uit en fietst u door het mooie en beroemde Noord-Hollandse landschap. De gids leidt de op ontspannen wijze over de prachtig gelegen fietspaden naar het hart van dit land van dijken en water. U fietst niet alleen op dijken maar ook op herwonnen land op vijf  meter beneden zeeniveau! De gids zal u vertellen hoe onze voorouders hier een voortdurende strijd tegen het water voerden. Zelfs nu nog is het in dit gebied letterlijk pompen of verzuipen.

Details: Prijs €32,50 per persoon Vertrek voor groepen Vertrek voor groepen >8 deelnemers, in overleg met kantoor.

Yellow Bike Waterland Tour

Speciale tours & arrangementen

Naast bovenstaande tours, biedt Yellow Bike nog verschillende andere tours aan, speciaal voor groepen vanaf acht personen. Denk hierbij aan de twee uur durende Jordaan fietstour, of wandeling. De twee uur durende Wallenwandeling. Maar ook de speciaal op vrouwen toegespitste Vriendinnentour. De mannen kunnen deelnemen aan De Echte Mannentour.

Het is ook mogelijk om via Yellow Bike een geheel verzorgd arrangement te reserveren inclusief lunch, diner of een leuke rondvaart door de grachten.

Details: Vertrek voor groepen >8 deelnemers, in overleg met kantoor.

Alle fietsen zijn voorzien van twee stevige sloten. Eventuele kinderzitjes zijn gratis.

Openingstijden Yellow bik

Maandag 09:30 – 18:00 uur
Dinsdag 09:30 – 18:00 uur
Woensdag 09:30 – 18:00 uur
Donderdag 09:30 – 18:00 uur
Vrijdag 09:30 – 18:00 uur
Zaterdag 09:30 – 18:00 uur
Zondag 09:30 – 18:00 uur

Het is bij Yellow Bike ook mogelijk een fiets te huren zodat u op eigen houtje de stad kunt verkennen.

Tarieven huur Yellow Bike fietsen

2 uur €6,-
3 uur €8,-
1 dag (24 uur) €12,-
Volgende dag extra €8,-
Kortingen voor meerdere dagen*prijzen ex. diefstal verzekering Klik hier om op de reserveringspagina te komen.

Adres Yellow bike

Nieuwezijds Kolk 29 1012 PV Amsterdam

Buy Amterdam tickets online

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
X